Abadal 3.9 2006

La finca del celler Masies d’Avinyó, situat a Santa Maria d’Horta d’Avinyó, al Bages (DO Pla de Bages), comprèn diversos polígons i parcel·les, i es en el polígon 3, parcel·la 9, on es troben les vinyes mes velles de Cabernet Sauvignon i Syrah, amb les que s’elabora l’Abadal 3.9.

Vi de finca que expressa a la perfecció les característiques del “terroir” del Bages: pedra calcària sobre argila roja, tot envoltat de boscos que donen al vi mineralitat i una molt bona expressió d’aromes balsàmics.

Envellit durant 12 mesos en botes de roure francès (70%) i americà (30%), l’Abadal 3.9 es un vi de color cirera intens amb vora teula. Ofereix aromes de fruita vermella amb notes balsàmiques de regalèssia i menta, fons de vainilla i tabac. A la boca es presenta ampli i potent, amb tanins polits i un llarg post-gust amb records de cacau.

Magnífic reserva que te molt ben merescuts els 91 punts Parker atorgats aquest passat mes de juny, i que us recomanem tastar i gaudir-ne.

2 Respostes to “Abadal 3.9 2006”

  1. Oriol Says:

    Totalment dacord. Crec que en la gamma de preu en que es troba, és dels millors vins de la terra que he tastat.

  2. Carles Ovide Says:

    Doncs si Oriol, jo també penso com tu. Un bon exemple de la gran categoria que tenen els vins catalans!

    Gràcies pel comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: